Rugby Club Bârlad, victorie fără drept de apel la Alba Iulia

1
867

După o victorie zdrobitoare obținută în fața jucătorilor de la CS U Arad (scor 71-12), sâmbătă, 17 aprilie, Rugby Club (RC) Bârlad, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului, a înregistrat a doua victorie răsunătoare din turul Diviziei Naționale de Seniori (DNS), al doilea eșalon valoric al rugbiului românesc, sezonul competițional 2021.

Meciul s-a jucat în deplasare, la Alba Iulia, împotriva sportivilor de la CSU Alba Iulia, echipă aflată pentru prima oară în DNS. Din fericire pentru sportivii legitimați la RC Bârlad și antrenați de Ioan Harnagea, care au făcut un meci fantastic, la fluierul de final al partidei, tabela de marcaj arăta un scor de 74-7 (la pauză 41-7) în favoarea bârlădenilor. Chiar dacă nu au avut avantajul terenului propriu, elevii lui Harnagea au profitat de faptul că cei de la Alba Iulia au mai puțină experiență, așa că „i-au bătut” exemplar.

În cea de-a III-a etapă, seniorii bârlădeni vor întâlni, acasă, rugbiștii de la CS Știința Petroșani. Partida este programată pentru data de 24 aprilie, începând cu ora 11.00, pe stadionul „Rulmentul”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.