Practicantii de arte martiale din Vinderei, medalii la Abu Dhabi National Pro Jiu-Jitsu Championship Romania

Clubul Sportiv Shi Tei Doko din comuna Vinderei, care a participat, in acest week-end, la o importanta competitie internationala de arte martiale, a revenit acasa cu rezultate deosebite. Este vorba despre Abu Dhabi National Pro Jiu-Jitsu Championship Romania, desfasurat la Braila si organizat de UAE Jiu-Jitsu Federation si Icon Romania. Competitia s-a desfasurat pe 30 noiembrie, la Braila, si a reunit pe suprafata de lupta mai mult de 300 de sportivi din tara si din strainatate, inscrisi pe mai multe categorii de varsta si greutate.

Shi Tei Doko Vinderei a participat cu un lot format din 18 sportivi, nu mai putin de 14 dintre ei reusind sa revina acasa cu medalii. Astfel, cate o medalie de aur a fost cucerita de sportivii Cristian Budaca si Matei Craciun, in timp ce medalii de argint au fost obtinute de luptatorii Rares Carciuc, Alex Semchuk, Alin Stefan, Florentin Dragan si Eric Brasoveanu. La randul lor, sportivii Melania Lungu, Karina Raileanu, Marian Grosu, Ioan Craciun, Luca Brasoveanu, Danut Moldovanu si Nicoleta Neamtu au revenit cu cate o medalie de bronz.

Clubul Sportiv Shi Tei Doko Vinderei a participat la competitia de Brazilian Jiu-Jitsu de la Braila, cu un numar de 18 sportivi. Am obtinut 14 medalii, dintre care doua de aur, cinci de argint si sapte de bronz. Din pacate, patru sportivi nu au prins podiumul. Este vorba despre Roberto Cernat, Alexandru Strat, Luca Cazacioc si Denis Haraba. Felicitari tuturor sportivilor pentru rezultatele obtinute! Nu in ultimul rand, le multumesc in mod deosebit primarului Ionut Ghiur si antrenorului Bogdan Mazilu, pentru sprijinul acordat, a declarat sempai Danut Moldoveanu, presedintele Clubului Shi Tei Doko Vinderei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.