Cu osul la vedere dup ce a czut de pe cas

Un pensionar din comuna Banca a ajuns la Spitalul de Urgent Elena Beldiman Brlad n stare grav dup ce a czut de pe acoperisul casei. Teribilul accident s-a petrecut ieri dup-amiaz, putin dup ora 16.30, n timp ce brbatul de 65 de ani se afla pe cas pentru a monta cteva bucti de tigl dup ce, zilele trecute, au fost luate de vnt. Din nefericire, ntr-o clip de neatentie, pensionarul s-a dezechilibrat si a czut de la o nltime de circa trei metri. Chiar dac nu i-a fost fatal cztura, leziunile cu care s-a ales sunt grave. Imediat a fost chemat o ambulant pentru a-i acorda ngrijiri medicale si pentru a-l transporta la spitalul din Brlad.
Initial, cnd a fost solicitat ambulanta, brbatul ne-a spus doar c l doare piciorul pentru c s-a lovit. Nu a spus nimic despre faptul c a czut de pe cas. ns, abia cnd au ajuns colegii mei la fata locului si-au dat seama de gravitate. Dup ce l-au examinat, au constatat c are o fractur deschis la gamb, dar si un traumatism abdominal sever, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulant al Judetului Vaslui.
Dup ce medicii de gard la Compartimentul de Primire Urgente din cadrul spitalului brldean l-au supus mai multor investigatii medicale, ortopezii urmau s decid dac se impune transferul pacientului la un spital cu un nivel de competente superioare din Iasi pentru interventiile chirurgicale necesare sau dac rmne la Brlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.