Alti soferi fr permise de conducere

La mijlocul sptmnii trecute, politistii au identificat mai multe persoane care se deplasau pe drumurile publice fr a respecta prevederile la regimul circulatiei rutiere. Astfel, politistii Biroului Rutier municipal Brlad l-au identificat pe Andrei T., de 29 de ani, din localitate, care se deplasa cu un autoturism pe drumul public desi avea permisul de conducere retinut ca urmare a faptului c este cercetat pentru svrsirea unei infractiuni la regimul circulatiei rutiere. Pe raza municipiului Vaslui, politistii rutieri l-au identificat pe Ioan V., de 35 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism fr a avea acest drept, fiind deja cercetat pentru svrsirea unei infractiuni la regimul circulatiei rutiere. Alin S., de 22 de ani, din comuna Codesti, a fost depistat n trafic de politistii Biroului Rutier municipal Vaslui n timp ce se deplasa pe o motociclet pe strada Clugreni fr ns a detine permis de conducere.

7 COMENTARII

  1. Politisti gen TEOFIL IACOMI , tot ce i posibil sa nu nteleaga o asigurare de Anglia sau BG.
    Saracul cum o fi ajuns la Brigada rutiera.Ar trebui domn Finaru sa si mai evalueze subordonatii gen Teofil ,asta nu ndeplineste minimul de conditii,nemaivorbind de atitudine aroganta si obraznica, chiar daca in ochisorii lui de mistret citesti doar prostie si incultura.

    ALO! mai faceti selectie pe acolo

  2. dragi cetateni,,, oamenii legii ori nu stiu sa ceteasca acele documente ale masinilor ori cunosc masinile si persoanele din ele (a se citi= sunt in cardasie) . referitor la articolul cetateanului de mai sus

  3. bai domnu lulu…veziti ma de treburile tale…te crezi asa corect la acte si la modul de condus.mai lasa-ma si cu masinile de romania….6 luni am stat si am asteptat sa fiu despagubit de o firma de assigurari romaneasca…k mai apoi sa-mi zica ca e culpa comuna(eu stateam la semafor si omu a intrat in mine)

  4. domnilor politisti iesitiin fiecare seara siverifcati la fiola ,masinile inscrise in anglia ,bulgaria sau italia …sunt soferi care beau o bere siapoi se urca la volan,sofer care nu acorda prioritate in sensul giratori ,soferi care nu cunosc regulile de circulatie elemnatara si de bun simt! nu au asiguari ..le ai fotocopiat si modificate de calculator (vigilenta maxima)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.