Strigatul de lupta al USL: cstigam alegerile!

uslCandidatii Uniunii Social Liberale (USL) Vaslui se declar pregtiti s cstige alegerile locale din iunie. ntr-o atmosfer de srbtoare, vinerea trecut, partidele componente ale USL au transmis un mesaj de fort tuturor celor implicati n alegeri – primari, consilieri locali si judeteni. Obiectivul USL este eliminarea PDL de pe harta politic a judetului Vaslui, prin cstigarea a 70% din mandate de pe listele comune si 80% de pe cele separate.

Vineri, la Centrul de Afaceri Vaslui, USL Vaslui si-a lansat candidatii pentru alegerile locale din luna iunie. Pe lng parlamentari, la eveniment au luat parte candidatii la functiile de primari, consilieri judeteni si locali. n fata unei sli arhipline, Dumitru Buzatu, candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, a sunat mobilizarea general pentru toti candidatii. USL se afl n fata unui moment important, a subliniat Bucatu. Primul ndemn al USL este s cstigati alegerile n care ati fost mandatati! ndemnul este adresat ctre toti cei care sunt prezenti n procesul electoral – primari, consilieri locali, municipali, orsenes ti. Suntem mai putini la eveniment, pentru c spatiul nu permite prezenta tuturor candidatilor nostri de pe liste comune sau separate. Dup alegeri, trebuie s constituit i majoritti, s desemnati viceprimari care s lucreze timp de patru ani. USL este o aliant care a izvort din situatia politic a Romniei si s-au fcut eforturi foarte mari pentru constituirea acesteia. S lucrati mpreun cu prietenie si mult ntelegere!, a fost ndemnul adresat de Dumitru Buzatu. Un alt mesaj transmis candidatilor USL a fost acela de respectare a legilor n exercitarea functiilor administrative, zon n care PDL nu (mai) este ndrepttit s dea lectii. Florin Ciurariu, presedintele PNL Vaslui, a atentionat pe cei prezenti c, n noua conjunctur politic, alegerile nu sunt deja cstigate. Nu trebuie s ne culcm pe o ureche si s credem c am cstigat alegerile, a punctat Ciurariu. Liderul PNL a artat c USL v fi considerat o aliant cstigtoare doar atunci cnd alegerile vor fi cstigate cu 70% pe listele comune si 80% pe listele separate. Stm bine, dar avea de a face cu competitori cu totul diferiti. Adversarii nostri politici (n special PDL, n.r.) au metode mai putin ortodoxe, inclusiv schimbarea culorii, proiecte mai putin obisnuite pe vremea lui Stefan cel Mare… Trebuie s explicati cettenilor de ce nu dati 20.000 de euro etc. Proiectele noastre sunt realiste, si au sustinere printre cei ce ne vor reprezenta la guvernare, a artat Ciurariu.

Vasile Paval si-a lansat candidatura

n cadrul manifestrii politice de vineri, si Vasile Pavl, primarul municipiului Vaslui, si-a prezentat programul pentru un nou mandat la conducerea Primriei. Pavl a spus c nu solicit un nou mandat pentru a avea serviciu, ci pentru a continua modernizarea orasului. M adresez tuturor vasluienilor cu urmtorul mesaj: nominalizarea mea ca primar din partea USL m onoreaz, dar m si oblig. Cred c am desfsurat o activitate bun n acest mandat, alturi de colegii mei viceprimari si de la Consiliul Local. n 2008, am pornit la un drum anevoios, dar i-am simtit alturi de mine pe vasluieni si de aceea am dorit s fac multe pentru acest oras, de care sunt mndru. Am fost alturi de vasluieni timp de patru ani, la bine, dar si la necazuri, si am intrat n casele lor fie n mod direct, fie prin intermediul presei, si asa am aflat ce nevoi au oamenii, a spus Pavl. Unul din cele mai importante puncte pe urmtorii patru ani vor fi investitiile prin continuarea obiectivelor actuale, dar si deschiderea altor noi. Avnd ca prioritate zero dezvoltarea, unul din obiectivele asumate de Vasile Pavl este consolidarea statului european al municipiului Vaslui. Mandatul 2012-2016 va fi mandatul deplinei maturitti. Pentru Vaslui, anul 2012 va fi anul victoriei, sunt convins!, a ncheiat Pavl.

Brladul asteapta sprijin

Si Constantin Constantinescu, primarul municipiului Brlad, si-a lansat candidatura pentru un nou mandat. Constantinescu a spus celor prezenti c Brladul are nevoie foarte mare de resurse financiare care s i asigure dezvoltarea. Noi, cei de la Brlad, opt ani am btut drumul Bucurestiului, si n loc de bani, am avut parte de controale si amenzi, a spus primarul. Constantinescu a adugat c, la aceste alegeri, brldenii vor mai da actualei administratii un certificat n alb, n speranta unui sprijin masiv pentru implementarea proiectelor locale. Dorinta cettenilor din Brlad este aceea ca cei de la judet si Guvern s si ndrepte atentia spre Brlad. S fim ajutati ca si restul oraselor! Cettenii ne-au nteles acum patru ani, acum opt ani, dar nu se mai poate!, a conchis Constantinescu. Dumitru Boros, candidatul PNL la Primria Brlad, a spus c situatia muncipiului nu este din cele mai bune, dar nu doreste s ncheie discursul ntr-o not pesimist. Candidatul PNL a transmis colegilor din USL un mesaj de unitate si a precizat c sprijin fr nicio rezerv candidaturile la presedintia CJ si cele de consilieri CJ. Brladul a avut si are mari probleme economice si sociale. Trebuie s stim c lumea este n schimbare, iar noi trebuie s ne schimbm odat cu ea. Doar asa vom putea cstiga mpreun alegerile locale si vom putea vorbi la trecut de PDL, a conchis Boros.

.adslot-overlay {position: absolute; font-family: arial, sans-serif; background-color: rgba(0,0,0,0.65); border: 2px solid rgba(0,0,0,0.65); color: white !important; margin: 0; z-index: 2147483647; text-decoration: none; box-sizing: border-box; text-align: left;}.adslot-overlay-iframed {top: 0; left: 0; right: 0; bottom: 0;}.slotname {position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0; font-size: 13px; font-weight: bold; padding: 3px 0 3px 6px; vertical-align: middle; background-color: rgba(0,0,0,0.45); text-overflow: ellipsis; white-space: nowrap; overflow: hidden;}.slotname span {text-align: left; text-decoration: none; text-transform: capitalize;}.revenue {position: absolute; bottom: 0; left: 0; right: 0; font-size: 11px; padding: 3px 0 3px 6px; vertial-align: middle; text-align: left; background-color: rgba(0,0,0,0.45); font-weight: bold; text-overflow: ellipsis; overflow: hidden; white-space: nowrap;}.revenue .name {color: #ccc;}.revenue .horizontal .metric {display: inline-block; padding-right: 1.5em;}.revenue .horizontal .name {padding-right: 0.5em;}.revenue .vertical .metric {display: block; line-height: 1.5em; margin-bottom: 0.5em;}.revenue .vertical .name, .revenue .vertical .value {display: block;}.revenue .square .metric, .revenue .button .metric {display: table-row;}.revenue .square .metric {line-height: 1.5em;}.revenue .square .name, .revenue .square .value, .revenue .button .value {display: table-cell;}.revenue .square .name {padding-right: 1.5em;}.revenue .button .name {display: block; margin-right: 0.5em; width: 1em; overflow: hidden; text-overflow: clip;}.revenue .button .name:first-letter {margin-right: 1.5em;}a.adslot-overlay:hover {border: 2px solid rgba(58,106,173,0.9);}a.adslot-overlay:hover .slotname {border-bottom: 1px solid rgba(81,132,210,0.9); background-color: rgba(58,106,173,0.9);}a.adslot-overlay:hover .revenue {border-top: 1px solid rgba(81,132,210,0.9); background-color: rgba(58,106,173,0.9);}div.adslot-overlay:hover {cursor: not-allowed; border: 2px solid rgba(64,64,64,0.9);}div.adslot-overlay:hover .slotname {border-bottom: 1px solid rgba(128,128,128,0.9); background-color: rgba(64,64,64,0.9);}div.adslot-overlay:hover .revenue {border-top: 1px solid rgba(128,128,128,0.9); background-color: rgba(64,64,64,0.9);}

12 COMENTARII

  1. USL a oprit planul national de dezvoltare a infrastructurii. Consecinta? Adio drumuri reabilitate in judet. Negrestenii sunt foarte Bucurosi ca nu se mai termina drumul catre Iasi si vor vota toti USL-ul

    USL a retras banii de la primarii, o parte psd-iste, bani care in buna masura serveau ca si cofinantare la proiectele europene incepute. Negrestenii sunt din nou fericiti ca nu se mai termian lucrarile din oras.

    In concluzie, intr-o saptamana de guvernare au reusit sa faca praf tot. Ar fi interesant ce ar fi daca castiga 4 ani? Poate ca ne intoarcem la carute si lampa cu gaz.

  2. De ce si acum cand se vorbeste de esecul PD-ului oamenii gasesc drept unica alaternativa de vot vechea garda, escrocii, turnatorii in rezumat USL-ul. De ce nu voteaza cu partidul extraterestriror cu ecologistii sau cu oricare alt partid mai putin patat. Unde e spiritul de fair-play al acestui popor. Cand aud de optiuni de vot de 60% pentru USL realizez in sfarsit cum a fost posibil sa fim condusi decenii de-a randul de comunisti. Sunt oameni care prefera o anumita inertie a lucrurilor in care pilele cunostintele si relatiile joaca un rol cheie iar furtul si impostura sunt retetele succesului. In plus tot ce vine din exterior le pute iar cei care vor sa plece sau au plecat sunt perceputi ca niste tradatori numai buni de scuipat, din fericire, caci pe vremuri erau omorati la propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.