A plecat sa-si gaseasca de munca, dar a uitat sa spuna si familiei!

Un brldean de 50 de ani care a disprut de la domiciliu cu opt luni n urm a fost descoperit de politisti chiar n localitatea de domiciliu. Senin, brbatul le-a spus oamenilor legii c a plecat de acas la nceputul anului pentru a-si cuta un loc de munc n judetul Iasi. Numai c, probabil din nebgare de seam, a uitat s si anunte si familia…

la nceputul anului a fost gsit, marti, n urma unei razii desfsurate de politisti din localitate si din comunele arondate, la care au participat si jandarmi ai Inspectoratului Jude- tean de Jandarmi. Potrivit conducerii Politiei Brlad, actiunea a fost organizat mai mult cu ocazia traditionalului blci din oras, cunoscut fiind faptul c, n timpul acestei srbtori, se nregistreaz multe infractiuni. Atunci cnd a fost gsit de agenti, omul n vrst de 50 de ani le-a declarat c a fost plecat ntr-o alt localitate, n cutarea unui loc de munc, dar c nu stia c a fost dat disprut de familie. Cu ocazia acestei razii, a fost depistat un urmrit national. Nu este vorba despre o persoan cutat pentru svrsirea unor infractiuni, ci de un brbat care a fost declarat disp rut. Se pare c a plecat de acas, la nceputul anului, fr a se cunoaste mprejurrile. A declarat c a fost prin judetul Iasi, s caute de lucru si nu stia c politia l caut, ne-a spus comisar sef Vasile Chelaru, seful Politiei Brlad.

Spectaculos: 59 de pui de gaina fara acte!

Tot n cadrul acestei razii, s-au retinut trei permise de conducere, sau aplicat amenzi contraventionale n valoare total de 13.188 lei si s-au confiscat bunuri de 1.850 lei. Printre acestea se numr si 59 de pui de gin, care au fost confiscati din zona Pietii Sfntul Ilie, ntruct erau comercializati fr actele necesare. De asemenea, un tnr de 21 de ani, din Brlad, a fost retinut pentru 24 de ore pentru c, n urm cu cteva nopti, a furat marf dintr-un depozit al unei societti comerciale. n acest caz, prejudiciul a fost recuperat n proport ie de doar 10%, iar ieri a fost prezentat la Parchet cu propunerea de arestare preventiv. Razia a fost organizat n sistem integrat si a avut drept scop depistarea unor urmriti sau prevenirea si combaterea unor infractiuni cu violent, tinnd cont c acum se desfsoar blciul si c atrage persoane din alte localitti. S-a urm- rit si prevenirea unor ilegalitti economice sau a unor evenimente rutiere si asigurarea unui climat de liniste si sigurant public, a completat seful Politiei Brlad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.