Eminescu, omagiat din nou la Brlad

La o luna de la aniversarea a 161 de la nasterea poetului Mihai Eminescu, Centrul „Mihai Eminescu” din Brlad a pregtit o nou activitate omagial, „S-l citim pe Eminescu!”. Actiunea va avea loc astzi, la ora 12.00, n cancelaria Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din localitate. Activitatea va consta ntr-o scurt prezentare a Centrului „Mihai Eminescu” si lansarea volumului „Poezii” de Mihai Eminescu, publicat la Editura Dacri, sub egida Centrului, pentru a marca momentul inaugurrii institutiei din 15 ianuarie 2011. Cartea va fi prezentat de prof. drd. Diana Stoica. n ncheiere, Teodora Spnu, secretarul literar al Teatrului „Victor Ion Popa”, va sustine un scurt moment poetic din opera lui Eminescu. Proiectul „S-l citim pe Eminescu!” a fost pregtit de Geta Modiga si se doreste a se desfsura pe durata ntregului an, cuprinznd ntreag serie de activitti cu publicul.

2 COMENTARII

  1. iar te bagi, ma nenea nelutiu, ca musca n lapte. ce ne freaca grija masoneriei, pe noi, niste bieti crestini cititori de Eminescu? tine dumneata conferinte la dumneata in baie, despre ce vrei. amante, boli, draci, laci, toate ale lui Eminescu. pa!, ma calci pe nervi cu interventiile dumitale pe netul barladean. mai bine taci, ca degeaba iti dai cu parerea.

  2. Ar fi interesanta pe langa aceasta prezentare sa fie prezentata si intrarea lui Eminescu in politica, massonerie, evolutia acestuia, cat si tot ce nu s-a spus pana acum despre viata marelui poet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.