Criteriile de repartizare a spatiilor comerciale n Piata Traian

Luni, 11 octombrie, n cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Vaslui, au fost aprobate criteriile care vor sta la baza repartizrii spatiilor si locurilor de comercializare a produselor agroalimentare n Piata Traian. Pentru a putea participa la repartizare, comerciantii trebuie s ndeplineasc o serie de conditii: s nu figureze cu debite la bugetul local, activitatea desfsurat s fie n concordant cu obiectul de activitate nscris n actul constitutiv, s fac dovada solvabilittii si credibilittii financiare, s participe la repartizarea unui singur spatiu comercial. Firmele care au sediul social n municipiul Vaslui vor avea prioritate la repartizare. Dar acestea nu sunt singurele conditii. Comercian ii care si-au desfsurat activitatea pn la 1 mai, data nceperii renovrii, au dreptul la nchiriere, n conditiile respectrii criteriilor stabilite. nchirierea spatiilor comerciale la acestia se va face prin tragere la sorti, cu conditia respectrii zonrii pietei pe tipuri de produse comercializate. Firmele care nu au detinut spatii n cadrul pietii vor participa la o licitatie public, n limita numrului de spatii rmase disponibile. O alt regul vizeaz tragerea la sorti pentru repartizarea tonetelor utilizatorilor permanenti. Pozitia tonetei repartizate fiecrui comerciant/productor n cadrul zonei de legumefructe se va modifica trimestrial, repetndu-se procedura de tragere la sorti. Prioritate la rezervarea de tonete o au utilizatorii care au desfsurat activitate de comert n aceast piat, la tarab, n anul 2010.

6 COMENTARII

  1. Ce-aveti cu tiganii? Sunt niste genii, daca pe un singur balcon pot cultiva banane,portocale,kiwi, si de pe care mai recolteaza in timpul liber si vreo tona-doua de cartofi!
    Daca cineva ar avea un teren pe care sa amenajeze o piata numai pentru adevaratii producatori, pietele Traian si Vidin ar fi bantuite de fantome. Se aude dom’ primar?

  2. tiganii nu au avut niciodata pamint in romania,ei sint migratori veniti cindva din india.de aceeia Antonescu i-au trimis la BUG. traiasca garda si capitanul.

  3. NUMAI DORIM TZIGANIE IN PIATA TRAIAN! SA PROSPERE adevaratii producatori Tziganii la munca! hai sa te vad Domn primarPaval daca ai vina de barbat! nu mai vrem tiganie

  4. Tot tiganii fac cartile in piata Traian .Domnule primar , nu mai dati voie la tiganii din vaslui sa fie mari comercianti . Ei nu au nici o bucatica de pamant , dar au carnete de producator . Asa cum ati facut piata este pacat sa o imputeasca mirosul de tigan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.