Elevii vasluieni au triumfat la Cel mai bun cstiga

Vineri si smbt au avut loc la Casa de Cultur „Constantin Tnase” din municipiul Vaslui faza pe judet din cadrul concursului de cultur general „Cel mai bun cstig”. n prima zi s-au confruntat cele mai bune trei licee: „Mihai Eminescu” din Brlad, „Dimitrie Cantemir” din Husi si „Mihail Koglniceanu” din Vaslui. Cea din urm institutie de nvtmnt si-a adjudecat primul loc, cu 185 de puncte, urmat de liceenii huseni, cu 80 de puncte, si cei din Brlad, care au acumulat doar 20 de puncte. La nivelul gimnaziilor s-au ntrecut Scoala nr. 11 din Brlad, Scoala nr. 2 din Vaslui si Scoala nr. 1 din Husi. Elevii vasluieni s-au impus si aici, ei obtinnd 130 de puncte. Au fost urmati de Scoala nr. 1 din Husi, cu 85 de puncte, si de Scoala nr. 11 din Brlad, cu 60 de puncte. Au fost oferite premii n bani dup cum urmeaz: 500 lei – locul I; 350 lei – locul II; 200 lei – locul III. De remarcat faptul c s-au nmnat premii a cte 100 RON si pentru momentele artistice prezentate. „Vasluienii au o mai bogat excperient la acest gen de ntreceri. Si celelalte scoli si licee au fost bine pregtite, astfel c la editiile viitoare le vor pune probleme vasluienilor. Multumesc membrilor juriului, inspectori n cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, precum si conducerilor primriilor din Brlad, Husi si Vaslui”, ne-a declarat Gabi Vrnceanu, presedintele Asociatiei cultural umanitare „Sophya”, organizatoarea manifestrii.

5 COMENTARII

  1. Pai trebuia sa fiti in sala in ziua concursului si dupa aceea sa va spuneti parerea.Pai tot de la noi ,parintii,invata copiii ca nimic nu mai este corect,pt.ca asa spunem mereu in fata lor; mai bine ar fi sa-i incurajam si sa le spunem ca nu toate se fac in viata prin aranjamente.Sunt si copii foarte silitori si care reusesc prin propriile forte in viata,fara pregatire in particular,etc,etc…Cred ca mare vina o avem tot noi,si cu pregatirea in particular si cu micile aranjamente inca de la gradinita:sa fie la o educatoare mai buna apoi la o invatatoare mai buna si tot asa…

  2. cine cistiga daca concursul se organiza la Barlad ? cine cistiga oare la Husi ?
    oare de ce a fost asa mare diferenta intre locul 1 si 2 ?
    cine mai crede in corectitudinea concursurilor de la orice nivel ?
    cine ne invata sa mintim copii de la virsta asta ?

  3. Liceele din Barlad nici macar nu au participat la faza organizata pe plan local de ce mai comenteaza; bravo celor de la Eminescu pentru curajul lor de a participa ,ar trebui sa le multumeasca celelalte licee din Barlad caci le-au salvat onoarea cat de cat.In rest nu a fost nici o masluiala cum spuneti,iar bilete nu a fost nimeni obligat sa cumpere s-au dat cate s-au cerut iar ce nu s-a vandut,s-au primit inapoi! De asta o sa ramana Vasile saracu si mai sarac si mai..inapoiat,cum se gaseste cineva sa mai investeasca chiar si foarte putin in inteligenta,se gasesc imediat rau-intentionati si barfitori:c-o fi ca n-o fi… In saracimea asta de Vaslui cei „BUNI” sunt aia care dau mici si bere nu? Caci numai asta auzi oriunde :mici si bere daca se poate pe saturate ce cultura,ce-i aia??? De asta o sa ramaneti inapoiati inca 100 de ani pt.ca aveti mici,HIN. incesturi si multa,multa fudulie si rautate! TREZITI-VA odata!

  4. Sa vedem cine va mai participa anul viitor la acest concurs masluit de organizatori. Deja toate scolile din Barlad stiu ca acest concurs este regizat si le vom atentiona si pe cele din Husi sa nu mai participe. Sa lase bravii elevi vasluieni sa se lupte intre ei. Domnul Vrinceanu , prin oamenii sai a facut demersuri la primarii sa nu fie taxat de catre casele de cultura unde se tin concursurile ,lucru care s-a si facut. Numai ca ,participantilor li s-a spus ca trebuie sa vanda cat mai multe bilete deoarece trebuie bani pentru plata chiriei la casa de cultur?. Halal concurs !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.