Ioan Tibulca, din nou prefect

Asteptarea s-a terminat: numele noului prefect al judetului Vaslui este Ioan Tibulc. Fost prefect al judetului n perioada 2000-2004, Ioan Tibulc este presedintele Organizatiei Municipale Vaslui a PSD. Ieri, desi a avut un contracandidat puternic, huseanul Florin Gavrilescu, Tibulc a cstigat detasat lupta, n cadrul Consiliului Judetean al PSD, for care a decis, prin vot, numele viitorului reprezentant al Guvernului n teritoriu. Astfel, din cele 110 voturi valabil exprimate, Tibulc a primit 82 n favoarea lui, n timp ce Gavrilescu, restul de 28.

Cine este fostul si viitorul prefect?

Ioan Tibulc s-a nscut n judetul Iasi, pe 5 iulie 1947, n comuna Hrmnesti. A fcut scoala primar si gimnaziul la Vascani – Ruginoasa, dup care a intrat la Liceul „Mihail Sadoveanu”, din Pascani. ntre anii 1966-1971, urmeaz cursurile Faculttii de Constructii Civile, Industriale si Agricole din cadrul Universitt ii „Gh. Asachi”, din Iasi. Si-a aprofundat studiile n domeniul constructiilor, nscriindu-se, n anul 1980, la Cursurile de Organizare si Cibernetic n Construct ii (COCC). Are un master n Administrat ie public, la Institutul National de Administratie Public, iar anul trecut a devenit doctorand n inginerie industrial, la aceeasi universitate iesean. Ioan Tibulc este unul din cei mai vechi membri ai PSD Vaslui, num- rndu-se printre fondatorii partidului. ntre 1992-1996, a fost vicepresedintele Organizatiei Judetene PSD Vaslui, dup care, ntre anii 1996-1998, secretar al Organizatiei. n perioada 1998-2002 a ndeplinit functia de vicepresedinte al aceleiasi Organizatii Judetene a PSD Vaslui, iar, din 2002 pn n prezent, este presedintele Organizatiei Municipale Vaslui a PSD. Ioan Tibulc este cunoscut si prin prisma functiilor pe care le-a detinut n administratia public local. A fost subprefect al judetului, ntre anii 1993- 1997, si prefect al judetului, functie pe care a detinut-o n mandatul trecut, ntre anii 2000-2004. Ioan Tibulc este cstorit cu Adriana, absolvent a Faculttii de Matamatic si Informatic, are doi copii, un baiat si o fat, si trei nepoti.

5 COMENTARII

  1. Decimarea de care amintesti matale, a fost instrumentul folosit de catre activisti si securisti timp de cinci decenii asupra opozantilor sistemului prin inscenarea unor procese pentru fapte pe care nu le-au comis, judecarea cu usile inchise, trimiterea in inchisori, munca silnica, sau chiar lichidati fizic! Acum au pensii de peste cincizeci de milioane de lei vechi si afaceri obtinute prin santaj, aceste lucruri sunt verificabile oricand!

  2. HALAL ALEGERE CE ATI FACUT MAI,UNUL MAI TINAR SI FISNET CUM ERA FOSTUL VICE SOLOMON DE LA BIRLAD NU ATI GASIT SA PUNETI,ATI PUS RELIGVA ASTA EXPIRATA DE TIBULCA SI CARE NU A FACUT NICI O TREABA CA LUMEA NICIODATA.BRAVOS NATIUNE!

  3. Daca mai vine si Zaharia la conducerea prefecturii s-a dus dracului acest judet,fiindca ambii sunt niste parveniti de carton ,fara coloana vertebrala.Din frica vor sta si se vor vaicarii tot timpul ca sistemul nu ii ajuta.Nu recunoaste nici unul ca nu au ce cauta la cirma unui judet.Poate doar dumnezeu sa ne scape de asa o conducere judeteana fara nici o perspectiva.Ce au facut acesti domni cind au mai fost in functii de mare raspundere?! NIMIC,DA NIMIC vor aduce pe posturi numai acoliti de ai lor si se vor furisa de implicatii si raspundere.Vor sata ca niste marionete ce sunt si noi cu totii vom pierde.Jalnica conducere ne previzioneaza partidele care au cistigat alegerile si care se cred infailibile.Jalnici sunteti cu totii.

  4. Dom` Nelutiu, vad ca aici ai un mesaj amputat fata de ce-ai scris in alta fituica. Acolo faceai vorbire de necesitatea unei solutii fara sa spui care ar fi aceea. Incerc sa-ti ghicesc solutia pe care o propui. Ca sa ramanem ceva mai multi, ceva mai bogati, pentru a opri exodul romanilor, te gandesti cumva la o exterminare in masa a comunistilor si securistilor?

  5. Dupa cele doua decenii trecute de la o Revolutie in care au murit oameni si nu oricum, impuscati , vinovatii n-au fost pedepsiti si s-a ajuns la un act istoric de compromis, prin care , tot comunistii si securistii conduc! Pe zi ce trece, ramanem fara o mare parte dintre cetatenii nostri, care nu mai suporta nedreptatile din tara noastra si sunt nevoiti sa plece definitiv din tara, iar cand ne vom trezi, va fi prea tarziu, prea saraci si prea putini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.