Județul Vaslui rămâne cu o echipă în Liga 3. Rapid Brodoc s-a retras

Deși nu era pe lista celor retrogradate la finalul sezonului trecut, Rapid Brodoc nu poate continua în Liga 3 și se va înscrie în Liga 4. Echipa a terminat pe locul 4 în play-out-ul Seriei 1 din Liga 3 în sezonul 2023 – 2024.

În sezonul 2024-2025, care va începe pe 31 august, județul Vaslui va avea o singură echipă în Liga 3, în locul celor două din sezonul trecut. Dacă CSM va continua, după două sezoane petrecute în Liga 3, Rapid Brodoc a decis să se retreagă, pe parcursul ultimul sezon acuzând probleme de ordin financiar în mai multe rânduri și abia reușind să termine. Resursele sunt limitate și nu se poate ca echipa să activeze la nivelul Ligii 3.

Federația Română de Fotbal a comunicat cele 21 de echipe retrogradate din Liga 3. Din start existau două locuri libere pentru ediția 2024/ 2025. Dar nici Rapid Brodoc nu va mai lua startul în eșalonul al treilea, chiar dacă din punct de vedere sportiv avea acest drept.

Foresta Suceava și Viitorul Darabani au fost excluse din campionatul trecut pe parcurs, având probleme, astfel că din Seria 1 a Ligii 3 nu a retrogradat vreo echipă. Chiar Rapid Brodoc se situa pe ultimul loc în play-out-ul Seriei 1, dar în cele din urmă trebuia să joace iar în Liga 3, în campionatul următor.

În play-out, în șase meciuri, Rapid Brodoc a înregistrat eșecuri pe linie, șase la număr, cu numai un gol marcat și 29 primite. În total, pe parcursul întrecerii 2023/ 2024, Rapid Brodoc a acumulat, în sezonul regular și în play-out, 14 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.