Gălățean găsit decedat pe stradă după un conflict cu un vasluian din Ștefan cel Mare

Ancheta polițiștilor din județul Galați trebuie să stabilească cauzele decesului unui bărbat din comuna Matca, după ce cadavrul i-a fost găsit pe stradă, cu urme de violență. Până acum polițiștii au stabilit că victima avusese un conflict cu un vasluian de 45 de ani din comuna Ștefan cel Mare, care l-ar fi urmărit și l-ar fi agresat fizic.

Miercuri, pe 3 iulie 2024, pe o șosea din localitatea Matca, județul Galați, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care prezenta urme de violenţă pe corp. Ancheta polițiștilor gălățeni a arătat că victima a avut un conflict cu un alt bărbat, fiind agresat de acesta. Totuși, medicii legiştii au stabilit că decesul a survenit din cauze patologice.

„La data de 3 iulie 2024, Secţia 7 Poliţie Matca a fost sesizată cu privire la decesul unui bărbat, preluat de pe carosabilul unui drum din localitatea Matca, din judeţul Galaţi, de către un echipaj medical şi transportat ulterior la un spital din municipiul Tecuci. Poliţiştii s-au deplasat la unitatea medicală şi au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul decedat prezentând urme de violenţă pe corp”, a transmis, joi, 4 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Galaţi.

Polițiștii gălățeni au precizat că bărbatul a fost identificat ca având 48 de ani şi domiciliul în comuna Lungani, judeţul Iaşi.

„De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în seara de 2 iulie a.c., în jurul orei 21:12, pe fondul unui conflict verbal izbucnit între bărbatul de 48 de ani şi un altul, de 45 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, acesta din urmă l-ar fi urmărit pe cel dintâi şi, ulterior, l-ar fi agresat fizic, provocându-i mai multe leziuni. În urma efectuării necropsiei bărbatului de 48 de ani, s-a stabilit că moartea acestuia a survenit din cauze patologice”, au mai precizat poliţiştii.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Matca continuă cercetările în vederea clarificării cu exactitate a situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Ce situație tristă și complicată! 😞 Cum se poate împăca faptul că victima a prezentat urme de violență pe corp, dar a decedat din cauze patologice? Aceasta ridică multe întrebări despre rolul agresiunii în acest deces. Ar putea stresul și rănile suferite să fi agravat starea de sănătate a victimei? Sper că ancheta poliției va clarifica toate aceste aspecte și va aduce dreptate pentru cei implicaț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.