Premiera unei piese într-un personaj, pe scena Teatrului „Victor Ion Popa Bârlad

Mâine după-amiază, iubitorii de teatru din Bârlad sunt invitați la premiera unui nou spectacol pregătit de Teatrul „Victor Ion Popa” din localitate. Este vorba despre „Colecționarul de suflete”, o piesă într-un singur personaj, căruia îi dă viață actorul Lucian Arhire. Prima reprezentație va fi jucată marți, 18 iunie, începând cu ora 18.30.

„Poate că unul dintre demersurile cele mai dificile ale unui scriitor este chiar alegerea titlului: să fie inedit, să atragă, să aibă un mesaj, să fie concis… «Colecționarul de suflete» este un astfel de titlu, iar meritul îi aparține autorului, Vali Bolat (Valentin Braniște, actor la Teatrul Municipal «Bacovia» Bacău), căruia îi mulțumim pentru acest text tulburător! Dacă v-am pus pe gânduri și v-am făcut curioși, ne întâlnim la premieră, marți, 18 iunie, de la 18.30, la un ONE MAN SHOW, cu Lucian Arhire! Vă așteptăm cu drag și emoții!”, este invitația lansată de Teodora Spînu, secretarul literar al teatrului bârlădean.

Informații exacte despre bilete (prețuri, locuri libere sau rezervări) pot fi obținute de la Departamentul „Organizare spectacole”, prin intermediul numerelor de telefon 0728.842.240 (Felicia Strat) și 0770.954.887 (Ioana Negru).

Trebuie spus că, la finele lunii trecute, trupa de artiști din cadrul teatrului bârlădean au prezentat o altă premieră, în speță comedia „Palmaresul lui Don Juan”, de Valentin Krasnogorov, ce a fost tradusă de Elvira Rîmbu. Din distribuție fac parte actorii: Marcel Anghel (Chelnerul / Martorul), Ramona Ananie (Natașa) și Bogdan Manolache (Oleg). Regia artistică este semnată de Radu Ghilaș, iar scenografia a fost asigurată de Clara Pop. Cristi Bortoș s-a ocupat de video design, iar muzica originală a fost semnată de Dragoș Mihai Cohal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.