Gabriel Armanu a revenit ca antrenor la CSM Vaslui

Gabriel Armanu va pregăti echipa de handbal a CSM Vaslui, după cum a anunțat clubul pe pagina de facebook. Tehnicianul revine după doi ani la gruparea vasluiană. În 2022, el a părăsit Vasluiul, după un sezon bun, reușind să-și îndeplinească obiectivul de a menține echipa în Liga Zimbrilor, clasându-se chiar pe locul 8, cea mai bună performanță a echipei de handbal vasluiană.

Noul antrenor al CSM Vaslui va fi ajutat pe bancă de Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu.

„Vreau să îi mulţumesc preşedintelui clubului că mi-a oferit posibilitatea să îmi ţin cuvântul. Am promis că după Buzău revin la Vaslui şi chiar nu au existat negocieri. Revin acasă după doi ani şi împreună cu colegii din staff şi echipă ne dorim mai mult! Mi-a lipsit entuziasmul suporterilor, dar acum că suntem aici, va trebui să le răsplătim eforturile cu jocuri bune şi rezultate pe măsură”, a declarat Gabriel Armanu.
Armanu îl înlocuieşte pe Ovidiu Mihăilă, cel care a reuşit să salveze echipa de la retrogradare în urma turneului de baraj.
Echipa vasluiană a anunţat, totodată, despărţirea de portarul Valentin Petrila (28 ani), aflat la club din 2018, de iranianul Amin Yousefinezhad, de Răzvan Chiratcu şi de internaţionalul moldovean Maxim Oancea. Valentin Petrila a semnat pentru CSM Bucureşti.

„Din punctul meu de vedere, perioada petrecută la Vaslui a fost una frumoasă și fructuoasă: locul 8 în Liga Zimbrilor, sportivi promovați la loturile naționale, tineri handbaliști promovați și pregătiți alături de seniori și o relație corectă cu LPS Vaslui. Pe de altă parte, e clar că întotdeauna e loc de mai bine. Las în urmă un public călduros și generos, ce ne-a susținut necondiționat și căruia îi sunt recunoscător pentru că m-a integrat imediat în familia CSM Vaslui”, spunea Gabriel Armanu în urmă cu doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.