Mâine Centrul Civic al municipiului Vaslui se umple de flori

De mâine și până duminică, Centrul Civic al municipiului Vaslui va fi plin de flori. Are loc, Serbarea Florilor, ajunsă la ediția a VIII-a.

De mâine, vineri, 17 mai 2024, începând de la ora 09.00, și până duminică, în Centrul Civic al municipiului Vaslui vasluienii vor găsi 34 de expozanți, agenți economici, și 6 instituții publice, participanți la Serbarea Florilor, ediția a VIII-a.

Pentru trei zile, platoul Centrului Civic va fi locul din care vizitatorii vor putea achiziționa bulbi, flori în ghivece, material dendrofloricol și utilaje necesare îngrijirii spațiilor verzi, iar foaierul Casei de Cultură va redeveni spațiul expozițional în care instituții publice își vor demonstra măiestria în arta aranjamentelor florale.

„Noutatea acestui an o constituie prezența, în acest spațiu expozițional, a reprezentanților orașului Chișinău și comunei Purcari, raionul Ștefan Vodă, din Republica Moldova, alături de Universitatea de Științe ale Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, primăriile din Iași și Bârlad și Direcția Silvică Vaslui”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.