Echipa ISU Vaslui s-a calificat la turneul final al Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România la minifotbal

Cu o singură înfrângere în cinci meciuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui s-a calificat la turneul final al Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România la minifotbal.

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, coordonată de Tiberiu Bucur, s-a clasat pe locul 2 la faza zonală, găzduită de Vaslui, la baza sportivă Dalsor.

Pompierii vasluieni au acumulat 12 puncte, la egalitate cu câștigătoarea fazei, ISU Botoșani, cea care a învins gazdele cu scorul de 8-1.

În rest, ISU Vaslui a câștigat cu ISU Suceava, scor 5-0, cu ISU Bacău, scor 3-2, cu ISU Iași, scor 3-0, și cu ISU Neamț, scor 7-3.

Din lotul lui ISU Vaslui fac parte actuali fotbaliști, care au evoluat în liga 1 sau a treia: Bogdan Panait, fost fotbalist la Steaua și FC Vaslui, în prima ligă, și Andrei Covăcel, care a evoluat în liga 3, la CSM Vaslui.

Cei doi, alături de Vicențiu Boicu și Mircea Horciu, fac parte din lotul lui Sporting Comstar Vaslui, care a câștigat titlul județean și Cupa României, etapa județeană, urmând a participa la barajul de promovare în liga 3.

Această competiție este organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și reunește la start echipele reprezentative ale fiecărui inspectorat pentru situații de urgenţă din țară.

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui: Tiberiu Bucur, Măricel Stratulat, Andrei Covăcel, Andrei Buruiană, Vicențiu Boicu, Bogdan Panait, Florin Vântul, Dragoș Vieru, George Neagu, Ștefan Berezeanu, Andrei Chiriac și Mircea Horciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.