Candidații PMP vor să aducă schimbări în bine în comunitățile lor

La început de campanie electorală, Partidul Mișcarea Populară Vaslui și-a prezentat câțiva dintre candidați, în cadrul unei conferințe de presă coordonată de președintele organizației Marcel Gangu și animată de Corneliu Bichineț. Sandu Vasilachi fost primar în comuna Duda Epureni, Irinel Neculai Popa la Deleni, Emil Bălăjan la Ivănești și Lorena Siminescu la Pogana speră să îndrepte comunitățile lor pe un drum mai bun și să aducă schimbări benefice.

Marcel Gangu, Irinel Neculai Popa (Deleni) și Emil Bălăjan (Ivănești)

Sandu Vasilachi este candidat al Partidului Mișcarea Populară (PMP) la funcția de primar al comunei Duda Epureni cu experiență vastă în administrația publică locală, având în vedere faptul că a mai ocupat funcția de viceprimar, un mandat, dar și două mandate pe cea de primar, pierzând alegerile trecute la o diferență de numai 21 de voturi față de câștigător. „Nu este ușor, m-am înhămat în luptă cu actualul primar, în funcție, care este al PSD-ului, dar asta nu înseamnă că eu plec cu stângul la luptă. Plec cu gândul de a acâștiga mandatul și a mă reîntoarce în administrațai locală a comunei Duda-Epureni”, a spus Sandu Vasilachi.

Irinel Neculai Popa este candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Deleni. „Candidez pentru a schimba în această comună ce nu au schimbat alții de ani de zile. Am căutat tot timpul să fac lucruri bune în comuna noastră, dar nu am reușit. Acum m-am hotărât să iau frâiele în mâinile mele și să dezvolt comuna Deleni. Am în spatele mele o echipă de oameni tineri cu care vreau să dezvoltăm această coomună. Toți au venit cu intenții bune, să mă ajute și să facem lucrurile așa cum trebuie. Ne-am săturat de promisiunile pesediste, ne-am săturat de promisiunile peneliste, vrem ca toate aceste dorințe ale noastre să se împlinească”, a spus candidatul PMP de la Deleni. „Îi rog pe cei din Deleni să aibă încredere și să ne voteze!”, a fost îndemnul lui Irinel Neculai Popa.

Candidatul PMP pentru funcția de primar în comuna Ivănești este Emil Bălăjan, acesta neputând trece peste declarația recentă a primului-ministru Marcel Ciolacu, care, ca buzoian, s-a declarat jignit că județul Buzău este asimilat Moldovei: „Având în vedere că eu de baștină sunt din Ardeal, vreau să transmit PSD-ului și domnului Ciolacu că mă consider moldovean și sper că, așa cum mie nu-mi este rușine să mă consider moldovean, nici dumnealui, în alte intervenții pe care o să le aibă, și niciunul dintre reprezentanții partidului, să nu mai marginalizeze regiunea noastră, care a oferit o grămadă de oameni de cultură, și ar trebuie ca ei, care ne conduc pe toți, să fie mândri de întreaga noastră țară”.

„Am o comună grea, cu reprezentanți PSD influenți este greu de dobândit mandatul de primar. Dar, împreună cu cei pe care am reușit să-i atrag lângă mine, sper să schimbăm fața comunei. Vrem să se pună în practică toate obiectivele care se spune că s-au început, dar toate sunt începute și lăsate neterminate și nepuse în practică, nefind utilizate. Încerc, împreună cu cei care sunt lângă mine, să aduce o schimbare”.

Lorena Siminescu de 31 de ani este candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Pogana. „Sunt o tânără cu idnițiativă, acest lucru m-a și mânat în această luptă. Îmi doresc foarte mult să fac o schimbare în comuna noastră”, a spus ea. „Va fi o luptă grea, dar nu imposibilă. Tinețea mea îmi va da puterea să realizez ceea ce mi-am propus. Îmi doresc ca oamenii să-și dorească o schimbare. Noi lucrăm pentru a le schimba mentalitatea și să vadă că se poate și altfel, într-un mod mult mai bun și viața lor poate deveni mai ușoară, prin anumite proiecte, pe care le putem face împreună. În spatele meu este o echipă de oameni tineri, luptători, cu inițiativă, care își doresc să locuiască în comuna Pogada, nu își mai doresc să părăsească satul natal. Își doresc o viață mai bună pentru copiii lor și pentru părinți, deopotrivă”, a spus Lorena Siminescu.

Material de propagandă electorală realizat de SC Euro Iris SA, la comanda PMP Vaslui. CMF: 21240022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.