Sportivii „Wazary Dojo” Bârlad, cinci titluri de campion național, unul de vicecampion și patru medalii de bronz

Practicanții de arte marțiale legitimați la Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad au revenit acasă de la Campionatul Național de Kempo Submission cu rezultate foarte bune. Competiția sportivă s-a desfășurat sâmbătă, 30 martie, în Centrul Sportiv „Apollo” din București, și a reunit pe covorul de luptă câteva sute de luptători de la mai multe categorii de vârstă și greutate din întreaga țară.

Antrenați de Alexandru Rotaru, 10 din cei 13 sportivi de la „Wazary Dojo” înscriși în campionat au reușit să obțină 10 medalii, dintre care cinci de aur, una de argint și patru de bronz. Astfel, titlurile de campion național au fost cucerite de următorii sportivi: Ștefania Neagu, Mara Stoian, Cristian Pădure, Mihai Gheghici și Darius Negrescu. Cel de vicecampion național a fost obținut de Darius Dăriescu.

Nu în ultimul rând, cele patru medalii de bronz au fost obținute de sportivii: Maria Socola, Patrisia Berzinteanu, Sasha Negrescu și Patrick Gheghici. De asemenea, Florin Pădure, Alexandru Manolache și Miruna Iacob au avut o prestație foarte bună, clasându-se foarte aproape de podium.

„Astăzi (sâmbătă, 30 martie, n.r.), sportivii legitimați la Clubul Sportiv «Wazary Dojo» Bârlad au făcut senzație la Campionatul Național de Kempo Submission, al doilea campionat al anului, câștigând nu mai puțin de zece medalii de aur, argint și bronz! Bârladul se poate mândri cu acești sportivi de excepție, care demonstrează că au valoare și determinare!”, a precizat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.