Miercurea neagră pentru bârlădeni: fără apă potabilă în tot orașul!

Consumatorii casnici din întreg Bârladul vor rămâne, mâine, 3 aprilie, fără apă potabilă la robinete. Într-un comunicat transmis de SC Aquavas SA Vaslui – Filiala Bârlad se precizează că, în intervalul orar 8.00-17.00, va fi sistată furnizarea apei potabile în tot orașul.

Și de această dată, conducerea instituției precizează că oprirea furnizării apei se datorează mai multor lucrări. Concret, firma Motris Company va realiza lucrări de conexiune noi la rețelele de apă după cum urmează: strada Aurel Vlaicu cu strada Octavian Goga, strada Lirei cu strada Vărăriei, strada Cetatea de Pământ cu strasa Mihail Sadoveanu, strada Stroe Belloescu cu strada Ștefan Procopiu, strada Ion Neculce cu strada Tudor Vladimirescu, strada 1848 intersecție cu strada Tudor Vladmirescu, strada 1848 intersecție cu strada Islaz. 

Pentru locuitorii care vor fi deranjați de faptul că robinetele vor fi uscate timp de opt ore, Aquavas a pus la dispoziție numerele de telefon 0235/419.901 și 0788.508.841, la care oamenii pot suna și depune eventuale reclamații și sesizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.