Urgențele de la CPU Pediatrie Bârlad, tratate de un nou medic specialist

Conducerea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a anunțat „achiziția” unui nou medic pe statul de plată al unității, după angajarea unui chirurg plastician și a unui oftalmolog. Este vorba despre un medic specialist în Medicina de Urgență pentru Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) Pediatrie, ce a început deja să profeseze din data de 15 martie.

„Echipa medicală a Spitalului Municipal de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad se mărește! Îi urăm bun venit doamnei doctor Tatiana Pavel, medicul urgentist pediatru care întregește echipa medicală din cadrul CPU Pediatrie, într-o specialitate grea, care se confruntă cu un deficit major de medici de specialitate! S-a născut în Republica Moldova, are 51 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină a Universtității de Stat de Medicină și Farmacie «N. Testemițanu» Chișinău, în anul 1996, specialitatea Pediatrie. În anul 2009, a finalizat a doua specializare ca medic de urgență. După absolvirea specialității, a lucrat ca medic de urgență în echipa pediatrică din cadrul Serviciului de Ambulanță Chișinău, iar în ultimii opt ani a profesat în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii din Chișinău, unde a abordat o varietate mare de cazuri complexe”, a anunțat conducerea spitalului bârlădean.

Doctorița Tatiana Pavel a susținut și promovat concursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Medicină de Urgență desfășurat în cursul lunii februarie și a început activitatea la Bârlad pe data de 15 martie. După perioada de acomodare a acesteia, conducerea unității dă asigurări că se va reuși acordarea de asistență medicală în două schimburi pentru copiii care se adresează punctului de lucru din Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie.

„Medicina de Urgență înseamnă empatie, rapiditate si lucru sub presiune, ingrediente fără de care nu poți să performezi în acest domeniu! Vă mulțumim, doamna doctor! Mult succes în cariera dumneavostră!”, au transmis directorii spitalului bârlădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.