CSM Vaslui luptă până la final pentru salvarea de la retrogradare

„Sunt convins că la final fiecare punct va conta!”, a spus antrenorul CSM Vaslui, Ovidiu Mihăilă, după egalul cu CSM Focșani, meci care demonstrează că echipa vasluiană nu a renunțat la luptă și continuă să-și urmărească obiectivul: salvarea de la retrogradare. Pe ultimul loc, cu doar 12 puncte, vasluienii mai au de disputat 7 meciuri în Liga Zimbrilor, păstrând șanse matematice.

Antrenorul CSM Vaslui, Ovidiu Mihăilă, este convins că punctul realizat de echipa vasluiană în ultimul meci, cu CSM Focșani, poate conta foarte mult la finalul campionatului, în atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Mihăilă are încredere că lotul actual al CSM Vaslui este capabil să obțină alte rezultate pozitive în cele 7 meciuri care mai sunt de jucat în Liga Zimbrilor.

„La meciurile cu miză trebuie să mai lucrăm în plan mental. Cred că am suferit un pic la neîncredere, atunci când am ajuns în situații de finalizare. Îi felicit pentru că nu au renunțat și au luptat mai departe pentru a reuși să scoatem măcar acest punct. Sunt convins că la final fiecare punct va conta”, a spus Ovidiu Mihăilă.

Răzvan Chiratcu consideră, de asemenea, că punctul obținut de CSM Vaslui o va ajuta la final de sezon să se mențină în prima ligă, extrema vasluienilor fiind convins că echipa mai are mult de muncă până la îndeplinirea obiectivului. „A fost un meci foarte greu. Am muncit foarte mult, dar suntem mulțumiți că am reușit să scoatem un punct. O să muncim foarte mult pentru noi și publicul minunat. O să încercăm să ajungem acolo unde ne este locul. Este bun acest punct, este un plus pentru noi. Ne ajută! Vom trage linie la final! Până atunci mai avem de muncă”, a spus Răzvan Chiratcu.

Cu doar 12 puncte, echipa vasluiană mare are șanse matematice de a se salva de la retrogradare la finalul acestui sezon, dacă învinge în jocurile pe care le dispută acasă, cu U. Cluj, Poli Timișoara și HC Buzău, și câștigă unul dintre cele 4 meciuri din deplasare, cu CSM Bacău, CSU Suceava, Dinamo și CSM Sighișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.