Bârlădean, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție cerut de fiul lui împotriva sa

Polițiștii bârlădeni au de-a face cu un caz inedit: au fost nevoiți să rețină un bărbat de 55 de ani, din localitate, cercetat pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Cel care ceruse ordinul de protecție este tocmai fiul său de 22 de ani.

Pe 7 martie, la ora 19.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Bârlad,cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat de 55 de ani, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași zile, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fiului său unde, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi amenințat cu acte de violență. Totodată, polițiștii bârlădeni au constatat că, la aceeași dată, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecție împotriva lui, pe o perioadă de șase luni, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de fiul său și față de domiciliul acestuia.

„În urma probatoriului administrat, în aceeași zi, 7 martie 2024, polițiștii bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore, în vederea prezentării acestuia Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.