Atleții CSS Bârlad, argint și bronz la Campionatul Național U18

Rezultate foarte bune obținute, în week-end, de atleții legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad în cadrul etapei finale a Campionatului Național de sală U18, ce a avut loc în Sala de atletism „Ioan Soter” din București! Împreună, cei patru sportivi antrenați de profesorul Lucian Bolgar au reușit să cucerească două medalii de argint și una de bronz.

Concret, Flavius Iustin Cazacu, care a alergat în proba de 400 metri alături de alți 47 de atleți din țară, a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național cu timpul de 51,79 (51 de secunde și 79 de miimi). De altfel, acest timp este și noul său record personal la categoria U18. Același Flavius a concurat și în proba de 800 metri, desfășurată a doua zi, reușind să urce și de această dată pe podium. Grație timpului de 1:58,73 (1 minut, 58 de secunde și 73 de miimi), sportivul a obținut medalia de bronz și clasarea pe un onorant loc trei dintr-un total de 40 de sportivi din țară.

Nu în ultimul rând, la proba de ștafetă masculină 4 x 360 metri (două tururi de pistă), sportivii CSS Bârlad au cucerit medalia de argint și titlul de vicecampioni naționali. Cei patru atleți care au contribuit la frumosul rezultat sunt Cristian Ștefan Roșca, Denis Gheorghe Tășchină, Daniel Pavăl și Flavius Iustin Cazacu. Împreună, cei patru au scos un timp de 3:21,44 (3 minute, 21 de secunde și 44 de miimi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.