Scandal la spital: Un pacient violent a distrus aparatură și mobilier la Urgențe

Un pacient adus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a devenit extrem de violent, făcând scandal şi distrugând aparatură medicală și mobilier de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Adus la spital după un episod de automutilare, un bărbat din Vaslui a distrus două electrocardiografe, monitorul unui calculator, o imprimantă multifuncţională şi mai multe fiole de medicamente de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) din municipiul Vaslui, unde fusese adus.

„Ne-am mai confruntat cu astfel de situaţii, când pacienţii au avut comportamente violente, dar acest incident a fost cel mai grav de până acum. Vom lua măsuri suplimentare, în vederea protejării cadrelor medicale şi a pacienţilor. Au fost provocate distrugeri semnificative în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului. Echipa medicală a intervenit prompt pentru calmarea pacientului, fiind solicitate forţele de ordine. Bărbatul a fost apoi transferat Secţia de Psihiatrie”, a spus Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.