Minor de 17 ani reținut după ce a tâlhărit un bătrân de bani și telefon

Polițiștiii dun Bârlad au reținut un minor de 17 ani acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, în municipiul Bârlad, în zona străzii Fundătura Alexandru Vlahuță.

În urma cercetărilor, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit că, pe 27 ianuarie 2024, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, un bărbat de 67 de ani, din Bârlad, de suma de 70 de lei și de un telefon mobil. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 370 de lei și a fost recuperat integral.

Ieri, pe 31 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

El a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.