Fostul viceprimar PSD al Bârladului Traian Petcu s-a înscris în PNL

Scena politică bârlădeană se cutremură din nou. După ce, în ultimele luni, zeci de membri marcanți au părăsit PNL Bârlad în favoarea PSD-ului, acum s-a întâmplat și opusul. Un fost viceprimar social-democrat a decis să plece din PSD și să intre în rândurile liberalilor. Este vorba despre Traian Petcu, care, în trecut, a deținut și funcția de director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui, dar și pe cea de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

„După 4 ani de abstinență politică, am decis să las în urmă trecutul, fără să fac comentarii sau altfel de aprecieri în acest sens. În această perioadă, am dezvoltat mai multe proiecte personale și de familie. În urma unor sugestii venite din partea unor prieteni și a invitației președintelui Organizației Bârlad a Partidului Național Liberal, prin persoana domnului prefect Onofrei Daniel, am răspuns pozitiv invitației, iar în această seară am avut deosebita onoare de a fi primit în rândurile PNL, prin voturile acordate de către membrii Organizației Bârlad, cărora le mulțumesc pe această cale. În concluzie, am reintrat în politică, respectiv în Organizația PNL Bârlad! Doamne ajută!”, este anunțul făcut de proaspătul liberal.

Traian Petcu a fost consilier local în mandatul 2008-2012 și timp de câteva luni din următorul mandat, după care a părăsit administrația locală pentru funcția de director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui. Timp de patru ani (2009 – 2013, acesta a fost viceprimarul orașului, iar, mai apoi, timp de mai bine de un an, a ocupat funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.