Un vasluian a blocat 8 tramvaie în Iași pe Cuza Vodă

„Un vasluian a blocat 8 tramvaie pe Cuza Vodă”, au scris în această dimineață ziariștii de la Ziarul de Iași, subliniind că mașina avea numere de Vaslui.  

Un vasluian a blocat tranvaiele în Iași, în această dimineață, parcând neregulementar. Jurnaliștii de la Ziarul de Iași au subliniat că mașina avea numere de Vaslui, precizare care a fost privită diferit de cititorii ziarului: unii au fost de acord cu asocierea incidentului cu numele județului nostru, în vreme ce alții au respins-o.

„Circulația tramvaielor este întreruptă momentan de un șofer care și-a parcat mașina neregulamentar. Din cauza mașinii cu număr de înmatriculare de Vaslui, tramvaiele care circulă spre Centru stau pe loc neavând cum să treacă de ”obstacol”. La ora redactării acestei știri (8:30) erau opt tramvaie blocate”, a scris Ziarul de Iași. „Eu zic într-o zi să le întoarcem favorul”, scrie un cititor, în vreme ce un altul comentează: „Să mergem cu toții în Vaslui și să parcăm pe mijlocu drumului ca să blocăm traficul pe acolo, după aia să ne plângem și noi că suntem victime”, în vreme ce un altul nu înțelege și nu este de acord cu asocierea cu Vasluiul: „Hai, legați-vă de număr!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.