Tânăr rănit grav de explozia centralei termice

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au găsit un tânăr de 18 ani în stare de seminconștiență și cu arsuri ale căilor respiratorii și arsuri de gradul II la nivelul feței, gâtului, toracelui și ale membrelor superioare după explozia unei centrale termice în satul Bleșca, comuna Ivănești. Tânărul voia să pună lemne pe foc în momentul exploziei.

Un tânăr de 18 ani a fost găsit de salavatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” Vaslui în stare de seminconștiență și cu arsuri ale căilor respiratorii și arsuri de gradul II la nivelul feței, gâtului, toracelui și ale membrelor superioare, după explozia unei centrale termice. 

„Salvatorii vasluieni au intervenit cu o ambulanță SMURD tip C1 – terapie intensivă mobilă-, pentru salvarea vieții unui tânăr grav rănit în urma producerii unei explozii la centrala termică a unei locuințe din localitatea Bleșca, comuna Ivănești. Explozia nu a fost urmată de izbucnirea unui incendiu”, a transmis ISU.

Tânărul a fost intubat orotraheal și ventilat mecanic și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.