ProSport a donat echipament sportiv de 10.000 de lei copiiilor de la CSS Vaslui, secția de atletism

La sfârșit de an, în cadrul Galei Mari Sportivi ProSport 2023, pe 28 noiembrie, au fost premiați cei care au triumfat în lumea sportului în acest an și prin rezultatele lor s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Cu aceeași ocazie, ProSport a făcut o donație de echipament sportiv în valoare de 10.000 de lei copiilor de la CSS Vaslui, secția de atletism.

„Pentru că știm că viitorul nostru este asigurat de copiii care vin din urmă, publicația noastră a făcut o donație de echipament sportiv în valoare de 10.000 de lei copiilor de la secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar Vaslui”, anunță ProSport, publicația precizând că 15 copiii au primit în dar încălțămintea specială de alergare și costumele de sport de care aveau atât de mare nevoie pentru a-și desfășura antrenamentele și competițiile în condiții mai bune.

„Aceștia au fost recunoscători și au transmis un mesaj de mulțumire: „Mulțumim, ProSport!”, au strigat copiii de bucurie”, a arătat ziarul.

La efortul ziariștilor sportivi de a oferi recunoaștere marilor sportivi s-a alăturat Asociația Medici pentru România, care prin reprezentantul Alexandru Costache a oferit cinci burse a câte 10.000 de lei fiecare pentru tinerii cu rezultate deosebite la sport. Astfel, Roxana Capezan (lupte), Robert Andrei Badea (natație), Tudor Moșoi (judo), Mihai Alin Șavloschi (atletism) și Alexia Gabriela Vânoagă (gimanstică) au fost laureații care au intrat în posesia burselor de 10.000 de lei fiecare oferite de Asociația Medici pentru România.

În sprijinul tinerelor talente sportive a venit și Romina Gingașu, președintele Red Women Foundation, care a completat actul de binefacere făcut de Asociația Medici pentru România și a acordat două burse speciale a câte 20.000 de lei pentru Arian Notrețu (paratiatlon) și Aissia Prisecariu (natație).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.