„Din cauza Guvernelor Ciolacu și Ciucă, vasluienii vor plăti impozite mai mari”

Anul viitor locuitorii municipiului Vaslui vor plăti impozite și taxe locale mai mari cu 13,8%, cât a fost rata inflației anul trecut, procent despre care viceprimarul orașului spune că „indică o foarte proastă guvernare a țării”. Cătălin Mîndru i-a invitat pe vasluieni să aleagă dintre cele 20 de proiecte propuse în cadrul bugetării participative și a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă despre cele 20 de locuințe sociale care pot fi accesate de tineri specialiști.  

„Din cauza Guvernelor Ciolacu și Ciucă, vasluienii vor plăti impozite mai mari. Taxele locale trebuie actualizate cu inflația, care anul trecut a fost de 13,8%. Rata inflației reprezintă măsura performanței unui guvern, iar 13,8 % este un procent care indică o foarte proastă guvernare a țării, care a început să fie suportată de vasluieni încă din anul 2022. Votul consilierilor locali USR nu a fost pentru mărirea taxelor locale cu măsura proastei guvernări PSD PNL, ci a fost pentru limitarea efectelor proastei guvernări asupra vasluienilor”, a apreciat viceprimarul USR al municipiului Vaslui, Cătălin Mîndru, în cadrul unei conferințe de presă.

Viceprimarul i-a invitat pe vasluieni să aleagă între cele 20 de proiecte depuse pe cele 5 domenii în cadrul bugetării participative, proiectul propus de USR și implementat la nivelul municipiului: „Vasluienii vor avea ocazia, în perioada 13 ianuarie – 12 februarie 2023, să aleagă dintre cele 20 de proiecte propuse în cele 5 domenii, proiecte care vor schimba fața cartierelor, proiecte care vor da ocazia cetățenilor să decidă pentru orașul lor!”

Cătălin Mîndru a vorbit și despre cele 20 de locuințe de serviciu noi din blocul de pe strada Ceramicii care vor putea fi accesate și de tinerii specialiști din Vaslui. Hotărârea Consiliului Local nr. 210 din 24.11.2022 prevede modalitatea, criteriile de analiză și soluționare a cererilor de atribuire a acestor locuințe, un bloc unde tinerii specialiști vor avea oportunități egale de a obține o locuință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.