Crucea Roșie Bârlad și-a desemnat conducerea

Din această lună, Societatea Română de Cruce Roșie are subfilială și la Bârlad, zilele trecute fiind desemnată și conducerea forului. 

Reprezentanții Crucii Roșii Vaslui au anunțat că, la sfârșitul lunii noiembrie, oameni inimoși și dedicați comunității bârlădene, s-au întâlnit pentru a pune bazele misiunii umanitare a Societății Române de Cruce Roșie la Bârlad și zonele limitrofe.

„Profesori, economiști, antreprenori, cadre medicale, asistenți sociali, reprezentanți ai administrației publice, precum și tineri liceeni au răspuns pozitiv invitației mele de a crea și la noi în comunitate o structură a celei mai mari organizații umanitare la nivel mondial. Le mulțumim tuturor celor prezenți, celor care și-au asumat deja responsabilități în cadrul subfilialei și celor care au venit cu propuneri și completări pentru agenda echipei din perioada următoare! Președintele structurii de la Bârlad a fost ales, în unanimitate de voturi, domnul Costel Zara”, a transmis Roxana Miron-Feraru, președintele Crucii Roșii Vaslui. 

Aceasta a precizat că, până la confirmarea oficială din partea Comitetului de Direcție a SNCRR, noii membri ai Crucii Roșii Bârlad pregătesc proiectele și campaniile din luna decembrie. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.