Vasluiul va fi gazda Campionatului de Șah al Ministerului Afacerilor Interne

La Vaslui, mai exact în incinta Clubului Prietenia, în perioada 18-21 septembrie 2023, va avea loc Etapa finală a Campionatului de Șah al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care vor lua parte peste 50 de cadre ale ministerului, jucători de șah, din întreaga țară.

Astăzi, în municipiul Vaslui, are loc Campionatul de Șah al Ministerului Afacerilor Interne, organizat de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui și în colaborare cu Consiliul Local al Primăriei Vaslui, Federația Română de Șah și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui.

Competiția va avea loc la Clubul Prietenia, unde peste 50 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri veniți din toate colțurile țării se vor lupta pentru primele locuri.

Turneul debutează astăzi, la ora 17.00, cu ședința tehnică. Competiția se va desfășura în 7 runde pe parcursul a 3 zile, în sistem ,,elvețian”. Timpul de joc alocat unui jucător în partida de șah este de 30 de minute, plus increment de timp de 30 de secunde/mutare, depășirea timpului de gândire ducând la pierderea partidei. Clasamentul se întocmește individual, în baza punctelor acumulate de jucători, după desfășurarea celor 7 runde. Joi, începând cu ora 13.00, este programată festivitatea de premiere.

„Având în vedere pasiunea participanților pentru sportul minții se anunță o competiție foarte interesantă în cadrul căreia se vor disputa și partide de un înalt nivel”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.