Etapă glorioasă pentru echipele vasluiene

După victoriile din ultima etapă, echipele vasluiene se află în partea superioară a clasamentului Ligii a 3-a: CSM cu 7 din 12 puncte posibile, ultimele 3 obținute în meciul cu Știința Miroslava, scor 0-2, împarte locul 3 cu CSM Bacău, cu care va juca etapa viitoare, în vreme ce Rapid Brodoc ocupă locul 5, cu 6 puncte, ultimele 3 puncte obținute cu FC Bacău.

URMĂRIȚI SCORURI LIVE LIGA 3 PE FLASHSCORE

Nou promovată în Liga a 3-a, CSM Vaslui se comportă foarte bine în noua competiție în care este angajată, obținând 6 puncte din 9 posibile în meciurile din deplasare și 7 puncte din 12 per total. În weekend echipa vasluiană a bifat cel de-al doilea succes de „afară”, cu Știința Miroslava, punctând de două ori, prin Sebastian Țîrțîrău și Robert Rusu. Astfel, echipa pregătită de Adi Racoviță și Gabriel Crăciun ajunge pe loc de play-off, cu 7 puncte din 12 posibile, la egalitate cu CSM Bacău, ocupanta locului treim cu care se va întâlni etapa viitoare, pe stadionul Municipal din Vaslui.

Cealaltă echipă vasluiană din Liga a 3-a, Rapid Brodoc, a obținut o victorie meritată, scor 2-0, în fața FC Bacău, într-un meci în care formația pregătită de Romică Dorin a deschis scorul prin Eduard Ponea, pentru ca rezultatul final să fie stabilit de puștiul Iulian Dascălu. Rapid Brodoc ocupă astfel locul 5 în clasament, cu 6 puncte, iar etapa viitoare va evolua cu altă reprezentantă a Bacăului, Aerostar.

URMĂRIȚI SCORURI LIVE LIGA 3 PE FLASHSCORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.