USR Vaslui: „Extinderea Parcului Copou, un pas important în dezvoltarea municipiului Vaslui”

Cătălin Mîndru, viceprimarul municipiului Vaslui și președintele filialei locale USR Vaslui, gestionează lucrările de extindere a Parcului Copou din municipiul Vaslui. Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii urbane și a spațiilor verzi, aducând beneficii semnificative comunității noastre locale.

Extinderea Parcului Copou implică reconversia unui teren degradat și construirea unei fântâni arteziene, alături de alte elemente de arhitectură precum spații de joacă, pergole, alei, gardu și parcare. Proiectul are ca scop revitalizarea și transformarea acestui spațiu într-un loc prietenos, atrăgător și funcțional, care să satisfacă nevoile tuturor locuitorilor municipiului Vaslui.

Cu privire la această inițiativă, viceprimarul Cătălin Mîndru a declarat: „Suntem determinați să oferim locuitorilor noștri un mediu urban modern, estetic și funcțional, care să promoveze interacțiunea socială și să încurajeze un stil de viață sănătos. Prin acest proiect, ne propunem să revitalizăm o zonă importantă din Vaslui și să o transformăm într-un punct de atracție pentru comunitatea noastră. Am discutat cu constructorul iar termenul de finalizare este noiembrie 2023. Voi urmări desfășurarea proiectului pentru a vedea dacă lucrările se mențin în grafic”.

USR Vaslui își exprimă încrederea că rezultatul final va fi un parc modern și funcțional, care va aduce bucurie și satisfacție tuturor celor care îl vor vizita.

„Continuăm să lucrăm în beneficiul cetățenilor municipiului Vaslui, să promovăm dezvoltarea urbană sustenabilă și să contribuim la crearea unui mediu în care comunitatea noastră să se dezvolte armonios”, transmite USR Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.