Bârlădeanul Darius Negrescu, medaliat cu aur și argint la Tomis BJJ Open

Zilele trecute, unul dintre luptătorii legitimați atât la Clubul Sportiv „Brazilian Power Team” (BPT) Bârlad cât și și Clubul Sportiv „Vipguard” Tecuci a cucerit o medalie de aur și una de argint în cadrul Turneului Tomis Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) Open.

Cea mai importantă competiție a verii s-a aflat la cea de-a opta ediție și s-a desfășurat sâmbătă, 24 iunie, în incinta Sălii Sporturilor din Constanța.

Turneul s-a desfășurat pe secțiunile GI (cu kimono) și NO-GI (fără kimono). În total, pe suprafața de luptă s-au întrecut circa 500 din cei mai buni luptători de la 32 de cluburi de profil din țară și alte 12 țări.

Printre participanți s-a numărat și bârlădeanul Darius Negrescu, în vârstă de 12 ani. Luptătorul a concurat la secțiunea Boys GI, la categoria de vârstă 12-13 ani / – 45 kg (centură yellow), unde a reușit să cucerească medalia de aur, și la secțiunea Boys GI, la categoria de vârstă 12-13 ani / – 41 kg (centură yellow), unde a obținut medalia de argint

Sportivul învață la Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad și se antrenează în cadrul Clubului Sportiv „Vipguard” Tecuci, sub îndrumarea antrenorului Luis Turcu, și în cadrul Clubului Sportiv BPT Bârlad, sub îndrumarea antrenorului Marius Cordaș. Pregătirea fizică o face în sala de fitness Absolut Fit Bârlad.

„Având în vedere prezența numeroasă a sportivilor valoroși din Republica Moldova, Ucraina și alte zece state, pot spune că aceasta a fost probabil cea mai puternică competiție de profil organizată în România în anul 2023. În continuare, Darius se pregătește pentru Cupa României la Jiu-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, ce va avea loc între 2-3 septembrie, la Tecuci, județul Galați”, a precizat tatăl sportivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.