Incendiu la un depozit de furaje din Tutova

Pompierii bârlădeni au intervenit în această dimineața la un incendiu izbucnit într-un depozit de furaje din Tutova. După o oră și jumătate de luptă cu flăcările angajații ISU au reușit să stingă flăcările. Păsările au fost salvate, proprietarul a pierdut însă masă vegetală (4 tone) și concentrate (3 tone).

Pompieiri bârlădeni au intervenit, în această dimineață, cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru depozitarea furajelor. Hala este situată în curtea Fermei de păsări nr. 1 din satul Tutova, comuna Tutova.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul cuprinsese o hală pentru depozitarea furajelor (masă vegetală uscată și concentrate), existând pericol de propagare la halele din apropiere. Curentul electric nu era întrerupt, astfel că, pompierii au procedat la deconectarea de la rețeaua de electricitate.

După aproximativ o oră și jumătate incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars ori s-au degradat aproximativ șapte tone de masă vegetală uscată (4 tone) și concentrate (3 tone), respectiv 30 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment. De asemenea, a fost degradat un tablou electric.

Intervenția promptă a pompierilor a salvat însă halele de păsări, aproximativ patru tone de masă vegetală uscată și șapte tone de furaje concentrate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.