Polițiștii au fost Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești

Este de acum o tradiție ca, în fiecare an, polițiștii vasluieni să împartă, în preajma sărbătorii de Crăciun, cadouri copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești.

Și anul acesta poliţiştii vasluieni și-au păstrat obiceiul de a oferi cadouri copiilor instituţionalizaţi, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a continuat și anul acesta. Centrul se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui din 1990, copiii fiind vizitați în perioada marilor sărbători religioase.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești a primit vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, care au adus în dar produse alimentare, dulciuri și articole de îmbrăcăminte.  

Cadourile au fost oferite celor 130 de copii de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Ei au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Crăciunului și din sărbătorile sfârșitului de an.

„Cei mici au aşteptat cu entuziasm sosirea Moșului, iar drept mulţumire, au prezentat un program artistic având ca temă Sfintele Sărbători de Crăciun și obieciurile și tradițiile locale, sub îndrumarea profesorilor coordonatori”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.