Femeie de 74 de ani bătută și tâlhărită în centrul orașului în plină zi

Polițiștii bârlădeni au arestat un tânăr de 22 de ani, din Bârlad, acuzat că, joia trecută, în plină zi, pe Bulevardul Republicii, a bătut și tâlhărit o femeie de 74 de ani, furându-i telefonul și bani.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au putut proba activitatea infracțională a unui bărbat din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 20 octombrie 2022, la ora 16:30, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Republicii din Bârlad, o femeie de 74 de ani a fost agresată și deposedată, prin violență, de un telefon mobil și o sumă de bani, de către un bărbat de 22 de ani.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 45-50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

„La data de 21 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de persoana bănuită de 22 de ani, a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 octombrie 2022”, au transmis polițiștii.

Bărbatul este cercetat în continuare de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru a se stabili și proba întreaga sa activitate infracțională..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.