Tur ciclistic la Vaslui

Astăzi, în cadrul evenimentelor prin care va fi marcată Ziua Internațională a Tineretului, în municipiul Vaslui se va desfășura un Tur Ciclistic, motiv pentru care în centrul orașului și pe alte rute principale vor fi impuse restricții de circulație.

Astăzi, 2 mai, în cadrul evenimentelor prin care va fi marcată Ziua Internațională a Tineretului, în municipiul Vaslui se va desfășura un Tur Ciclisitc. Turul ciclist va avea loc cu începere de la ora 13.30, pe traseul Centru Civic (plecare) – str. Ștefan cel Mare – intersecție cu sens giratoriu Crucea Gării – str. Traian – str. Călugăreni – str. Castanilor – lacurile Delea – retur str. Castanilor – str. Slt. Ioanesei Adrian – str. Andrei Mureșan – intrare Parc Copou.

Primăria municipiului Vaslui a anunțat că, pentru data și cu începere de la ora menționată, se vor institui restricții de circulație în anumite zone de pe traseul menționat (acolo unde traficul se desfășoară pe o singură bandă pe sensul de mers).

„Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort astfel creat și vă mulțumim pentru înțelegere și susținere!”, au transmis vasluienilor reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.