RC Bârlad a pierdut, la limită, pe Stadionul „Arcul de Triumf”

Chiar dacă a condus aproape tot meciul, Rugby Club (RC) Bârlad, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a pierdut în fața adversarilor de la RC Grivița – UNEFS București. Evident, faptul că elevii antrenorului Ioan Harnagea au jucat pentru prima data pe Stadionul Național „Arcul de Triumf” din capitală și-a spus cuvântul, emoțiile copleșindu-i pe bârlădeni. Cu atât mai mult cu cât meciul a fost televizat, fiind transmis, în direct, pe TVR 1.

Vorbim despre cea de-a doua etapă din cadrul Ligii Naționale de Rugby, noua formulă de campionat ce reunește echipele ce au jucat în SuperLigă și Divizia Națională de Seniori, și care s-a desfășurat sâmbătă, 30 aprilie, începând cu ora 12.00. Astfel, deși până în ultimele minute de joc, a condus cu scorul de 20 – 8, în final, RC Bârlad a fost învinsă cu scorul de 22 – 20. După timpul regulamentar de joc, bucureștenii au totalizat trei eseuri, două transformări și o lovitură de pedeapsă, în timp ce bârlădenii au marcat trei eseuri și au avut o transformare și o lovitură de pedeapsă.

În cea de-a treia etapă, seniorii bârlădeni vor întâlni, pe teren propriu, rugbiștii de la CS Politehnica Iași. Partida este programată pentru data de 7 mai, începând cu ora 11.00, pe stadionul „Rulmentul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.