Luptătorii „Wazary Dojo” Bârlad, un titlu de campion național și două de vicecampion la Kempo K1

În week-end, Clubul de arte marțiale „Wazary Dojo” Bârlad a obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Kempo K1, desfășurat în capitală. Cei cinci sportivi care au făcut parte din delegația bârlădeană s-au întors acasă cu o medalie de aur, două de argint și una de bronz.

Pe data de 28 mai, Asociația Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad a participat la Campionatul Național de Kempo K1, desfășurat în București. Competiția de arte mațiale a fost organizată de Federația Română de Kempo și a reunit câteva zeci de cluburi titrate din întreaga țară, însumând circa 400 de practicanți înscriși.

„Wazary Dojo” Bârlad s-a deplasat la București cu cinci sportivi, în final patru dintre ei revenind acasă cu patru medalii: una de aur, două de argint și una de bronz. Astfel, medalia de aur și titlul de campion național i-a revenit luptătorului Robert Lazar (categoria 16-18 ani, – 65 kg). Cele două medalii de argint au fost obținute de sportivele Maria Socola (categoria 10-12 ani, – 55 kg) și Mara Stoian (8-10 ani, – 40 kg). Nu în ultimul rând, bronzul a fost cucerit de Ștefania Neagu (14-16 ani, – 65 kg). Din păcate, Alexandru Zamfir a ocupat doar locul 5 după un meci spectaculos.

„Pentru noi este o mare realizare că am reușit să obținem un titlu de campion național și două de vicecampion național la o probă foarte grea în cadrul Federației Române de Kempo, mai ales că nivelul de pregătire al sportivilor care au participat este foarte ridicat. Cred că toată lumea cunoaște că, pe regulamentul acestei probe, sunt organizate mai multe gale televizate. Ca urmare, sportivii sunt foarte motivați să demonstreze că pot ajunge și ei în astfel de gale. Pentru noi, titlul național rămâne obiectivul principal, așa că mă bucur foarte mult că toți sportivii de la grupul nostru sunt pregătiți să lupte la acest nivel și că reușesc de multe ori să pună probleme oricărui adversar. Mai mult decât atât, observ că, de la o competiție la alta, devin din ce în ce mai buni. Sunt mândru de sportivii mei și îi felicit pentru modul în care se luptă pentru culorile clubului. Le mulțumesc părinților pentru susținere și încrederea acordată. Povestea continuă!”, ne-a declarat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.