CSM Vaslui, mulțumiți cu locul 8 în Liga Zimbrilor

Locul 8 în Liga Zimbrilor, pe care îl deține CSM Vaslui în prezent, înainte de ultima etapă, este cea mai bună performanță a echipei de handbal a Vasluiului de până acum. În aceste condiții, atrenorul Gabriel Armanu se declară mulțumit de evoluția echipei în acest sezon.

„Locul 8 în Liga Zimbrilor și o victorie de pus în ramă în fața celor de la CSM București!”, spun cei de la CSM Vaslui după meciul cu CSM București, de miercuri, în care echipa vasluiană s-a impus cu scorul de 30 – 27.

Înainte de ultima etapă a acestui sezon a Ligii Naționale de Handbal Masculin, echipa vasluiană ocupă poziția a opta în clasament, cea mai bună performanță de până acum, motiv de mulțumire pentru antrenorul Gabriel Armanu, care a declarat, într-un interviu pentru pagina de socializare a echipei, că echipa pe care o antrenează își merită locul, pentru care a muncit.

„Totul se rezumă la calitatea sportivilor, la calitatea umană, la relațiile dintre club, sportivi, finanțatori. N-aș putea să nu reamintesc de finanțarea corectă și sprijinul necondiționat al Consiliului Local, al domnului primar, al tuturor consilierilor, pe care i-am văzut la sală, al sponsorilor și, nu în ultimul rând, al suporterilor, pe care, în ultimul timp, i-am văzut tot mai aproape de echipă. După perioada de pandemie, au fost imboldul nostru și au fost al optulea jucător din teren”, a spus antrenorul CSM Vaslui.

Gabriel Armanu este la primul sezon în care antrenează CSM Vaslui, ajungând în Vaslui în vara anului trecut, după o carieră strîlucită atât ca jucător, cât și ca antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.