Bârlădean ridicat de mascați pentru înșelăciune: vindea mașini fictive!

Un bârlădean de 35 de ani și un bucureștean de 20 de ani au fost ridicați de mascați și duși la audieri sub suspiciunea de înșelăciune. Cum dosarul penal a fost deschis de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, urmare a unor plângeri făcute de persoane păgubite din respectivul județ, Prahova, indivizii au fost duși la sediul IPJ Prahova. Asta după ce, ieri dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova au efectuat două percheziții la domiciliile celor doi suspecți.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada august 2021 – aprilie 2022, persoanele bănuite ar fi oferit spre vânzare, prin licitație, autovehicule, prin intermediul unui site de anunțuri. Ulterior primirii sumelor de bani solicitate prin transfer bancar, aceștia nu mai puteau fi contactați de către cumpărători. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 31.500 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Potrivit acestora, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.