Vandalii care distrug pomii ornamentali din Bârlad, căutați pentru a fi pedepsiți

Noile acte de vandalism petrecute pe domeniul public al Bârladului au provocat o reacție dură din partea primarului Dumitru Boroș, care a declarat război deschis tuturor celor care distrug bunurile publice. Asta după ce, în urmă cu câteva zile, niște indivizi, deocamdată neidentificați, au distrus mai mulți puieți de arbori ornamentali, care abia fuseseră plantați.

„Din păcate, unii dintre bârlădeni nu merită să trăiască în colectivitate! Acest ultim act de vandalism este o nouă sfidare la adresa celor care susțin și sprijină înfrumusețarea orașului. Constant, facem eforturi deosebite pentru ca zestrea verde a Bârladului să sporească și să ne putem bucura cu toții de un aer cât mai curat. Dar, în momentul în care astfel de indivizi, care sfidează cele mai elementare reguli de bun-simț, vin și comit asemenea fapte reprobabile, nu putem decât să reacționăm pe măsură! De aceea, fac din nou apel către toți cei care ne pot furniza informații despre vinovați, să ni le furnizeze Pentru că suntem hotărâți să îi depistăm și să îi tragem la răspundere! Cei care ne vor oferi informații utile, în soluționarea acestui caz, să ni le furnizeze! Chiar dacă autorii sunt elevi, vom cere să li se scadă nota la purtare. Nu facem niciun rabat! Pe lângă faptul că pentru fiecare puiet de arbore distrus vor plăti de 10 ori valoarea acestuia! Ba chiar vom dispune ca, pe viitor, cei care se fac vinovați de astfel de fapte reprobabile să nu poată beneficia de anumite facilități oferite de primărie! Pentru că astfel de acte de vandalism reprezintă o sfidare la adresa celor care își plătesc taxele și din ai căror bani se achiziționează toate bunurile de pe domeniul public”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

În ultimii patru ani, municipalitatea bârlădeană a acordat o atenție deosebită revigorării și întreținerii spațiilor verzi ale orașului, actualul primar fiind un susținător fervent al politicii de ecologizare a orașului.

4 COMENTARII

 1. Domnule cetățean, dar dumneavoastră pe ce ați pus mâna, înainte de a comenta?
  Sigur ti-a dat Mitica o cafea de la aparatul ăla șmecher…
  Te-ai simțit dator sa comentezi…

 2. Mai pune si tu mana pe cate un dictionar. Cei care rup copacii sunt cred ca de la tara. Acolo mai rupeau cate o creanga sa aiba cu ce mana vaca. Si s-a cam umplut orasul de ,,portoricani” .

 3. 😂😂😂! Neaparat sa li se scadă nota la purtare!
  Domnu’ primar, dar domnului Buzamat ce-i scadeți? Ca salariul, nu se poate…
  Așteptăm ploaia, sa se acopere gropile…
  Apreciez la doamna Susnea ca a scris corect ,,bun-simt”, mai puțin cuvântul magaziner, in loc de magazioner!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.