Minori de 16 și 17 ani, răsturnați în șanț după ce au luat aseară mașina părinților. Cel de 17 a fost găsit decedat

Doi minori, de 16 și 17 ani, din satul Ivănești, comuna Pădureni, au luat aseară mașina părinților, în această dimineață fiind găsiți cu mașina răsturnată. Din primele informații cel de 17 ani a fost găsit decedat, în vreme ce celălalt a fost transportat de urgență la spitalul din Huși.

Băiatul de 17 ani care aseară a luat mașina părinților, alături de fratele său de 16 ani, a fost găsit decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Băiatul de 16 ani era conștient la sosirea echipajelor de poliție și a ambulanței, fiind transportat de echipajul SMURD la Spitalul Huși pentru investigații suplimentare. El a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a comunicat, în această dimineață, producerea unui accidentul rutier în Ivănești, comuna Pădureni, soldat cu o mașină răsturnată cu două victime, doi băieți de 16 și 17 ani, care au plecat aseară de acasă. Au fost trimise o ambulanță B2 de la SAJ și o ambulanță SMURD ambele de la Huși. Unul din copii a comunicat cu mama lor, dar nu a știut să precizeze unde se aflau. Au fost localizați după telefonul mobil. Echipajele plecate trebuiau să îi găsească mai exact.

Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate la accidentul rutier produs în localitatea Ivănești, comuna Pădureni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.