Comuna Fălciu va avea zonă de agrement de 1,16 milioane lei

Teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic, împrejmuit, cu tribune a căror capacitate atinge 2.000 de locuri, gradene pe structură metalică pentru un număr de 200 de spectatori. Este noua zonă de agrement a comunei Fălciu, proiect pe care Primăria l-a scos recent la licitație.

„Modernizarea și extinderea infrastructurii de agrement de la nivel local în comuna Fălciu, județul Vaslui” este numele noului proiect pe care Primăria Fălciu l-a scos recent la licitație și prin care locuitorii comunei vor avea parte de o zonă de agrement ultramodernă.

Proiectul de investiții vizează modernizarea infrastructurii de agrement existentă și construirea unui teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic la nivel local în Comuna Fălciu. Valoarea contractului de lucrări este de 1.162.202,23 RON, fără TVA, iar constructorul desemnat recent prin licitație este societatea Quick Smart City SRL, din Cluj Napoca.

Potrivit documentației tehnice, obiectivul de investiții cuprinde lucrări de modernizare a terenului de fotbal existent prin reabilitarea gradenelor aferente acestuia, construirea unui trotuar perimetral și realizarea unei copertine; construirea unui teren multifuncțional din gazon sintetic în suprafață de 924 mp, prevăzut cu gradene pe structură metalică pentru un număr de 200 de spectatori (vor fi proiectate două module cu o capacitate de 100 scaune fiecare).

Terenul multifuncțional va fi împrejmuit și va fi prevăzut cu sistem de iluminat alcătuit din 6 stâlpi. Va fi construită o clădire anexă cu funcțiunea de vestiar și grupuri sanitare (Sc=136,75 mp, Su=95,9 mp). Terenul va fi împrejmuit cu panouri bordurate cu sârmă de 2 m înălțime și 2,5 m lungime (lungimea împrejmuirii 561 m, inclusiv portile de acces in incinta).

Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 8 luni de zile de la emiterea ordinul de începere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.