Spitalul Bârlad a vacantat încă șapte posturi

În august, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad va organiza un nou concurs pentru ocuparea câtorva posturi, respectiv două de liftier și câte unul de asistent medical generalist, infirmieră, muncitor necalificat, garderobieră și zugrav. Toate sunt posturi contractuale pe perioadă nedeterminată.

Luni, 19 iulie, conducerea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a anunțat organizarea unui concurs pentru completarea statului de funcții cu încă șapte posturi contractuale pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, unul este de asistent medical generalist pentru Secția de Chirurgie generală, unul de infirmieră pentru Secția de Neonatologie, unul de muncitor necalificat și unul de garderobieră pentru Serviciul Administrativ, respectiv două de liftier și unul de zugrav pentru Serviciul Tehnic.

Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul spitalului până pe 2 august, ora 14.00, urmând ca probele (scris, practic și interviu) să se desfășoare pe 10 august, 13 august și 18 august. Toate informațiile referitoare la actele cerute la dosarele de înscriere, bibliografie, tematică, taxa de înscriere, calendarele de desfășurare a concursurilor, etc. pot fi găsite la avizierul unității spitalicești și pe site-ul www.spital-barlad.ro. Relații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0235/416.440, interior 147.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.