RC Bârlad a pierdut, dar se menține pe poziția secundă

0
724

După trei victorii în fața jucătorilor de la CSU AV Arad, CSU Alba Iulia și CS Știința Petroșani, sâmbătă, 8 mai, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat prima înfrângere din turul Diviziei Naționale de Seniori (DNS), sezonul competițional 2021.

Meciul s-a jucat în deplasare, pe Stadionul „Flacăra” Năvodari, împotriva rugbiștilor de la CS Năvodari. Chiar dacă și-au dorit ca și în cel de-al patrulea meci din tur să iasă victorioși, în final, după cele două reprize ale partidei, sportivii legitimați la Rugby Club (RC) Bârlad și antrenați de Ioan Harnagea au fost învinși cu scorul de 27-21 (la pauză 12-13). După timpul regulamentar de joc, constănțenii au totalizat șase lovituri de pedeapsă și trei dropgoluri, în timp ce bârlădenii au marcat două eseuri și au avut o transformare și trei lovituri de pedeapsă.

În cea de-a V-a etapă, seniorii bârlădeni vor sta, urmând ca, în cea de-a VI-a etapă din tur, să întâlnească, pe teren propriu, rugbiștii de la CSM Galați. Partida este programată pe data de 22 mai, începând cu ora 11.00, pe stadionul „Rulmentul”.

După patru meciuri jucate, RC Bârlad se află pe locul II în clasamentul provizoriu, cu 15 puncte, după CSM Galați (15 puncte), dar înaintea echipelor RC Grivița București (14 puncte), CS Năvodari (9 puncte), CS Știința Petroșani (5 puncte), Rubgy Club Gura Humorului (5 puncte), CSM Bucovina Suceava (4 puncte), CSU AV Arad (0 puncte) și CSU Alba Iulia (0 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.