Automodelistul junior Radu Tudor, propus pentru titlul de Maestru al Sportului

1
689

Palatul Copiilor Vaslui a dominat prima etapă a Campionatului Național de Automodele de la Pucioasa. Vasluienii au obținut trei locuri I, opt locuri II și 3 locuri III, la clasele 1/12 EB, 1/12 track, 1/10WD și 1/18 track.

Dincolo de rezultatele excepționale, competiția națională de la Pucioasa a fost remarcabilă și prin prisma faptului că juniorul Radu Tudor a obținut al doilea barem tehnic din traseu, fiind propus pentru titlul de Maestru al Sportului. Urmează ca, în perioada următoare, propunerea să fie acceptată de către Ministerul Tineretului și Sportului, după care adolescentului de 13 ani jumătate îi va fi conferit titlul. Dacă se va întâmpla acest lucru, Vasluiul va avea în Radu Tudor probabil cel mai tânăr Maestru al Sportului.

Revenind la Campionatul Național de Automodele de la Pucioasa, profesorul Constantin Olaru a participat în competitive și la seniori, prin Cristian Florea și Ciprian Olaru, și la juniori, prin Tudor Radu și Tudor Sârbu.

”Am început în forță sezonul și spun că am dominat competiția de la Pucioasa. Felicit echipajele și sportivii implicați în concurs pentru performanțele atinse. Țin să mulțumesc Consiliului Local și domnului primar Vasile Pavăl, care ne-au susținut financiar pentru prezența la Pucioasa. Ne dorim să menținem automodelismul vasluian în prim plan și în acest an”, a spus Constantin Olaru.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări echipei vasluiene și profesorului pentru perseverență și rezultatele frumoase! Mult succes, Tudor! Obținerea titlului de Maestru al Sportului va aduce o binemeritată încununare a eforturilor tale și ale celor dragi, care te susțin și îndrumă permanent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.