Fostul deputat Daniel Olteanu, ales președintele ALDE la nivel național

1
1060

Bârlădeanul Daniel Olteanu este primul politician din județ care ajunge că dețină o funcție de președinte al unei formațiuni politice la nivel național. În această după-amiază, fostul deputat de Vaslui a fost ales în fruntea ALDE de majoritatea reprezentanților organizațiilor din țară.

Așa cum anunța în urmă cu trei zile, Daniel Olteanu, fost prefect al județului Vaslui, fost director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, dar și ex-deputat în mandatul 2016-2020 (ales pe listele PNL, dar trecut ulterior la ALDE), a candidat la fotoliul de președinte al organizației la nivel național. Asta după ce, spunea el pe 14 aprilie, numele lui ar fi fost propus de reprezentanții mai multor organizații din țară.

Iată că astăzi, în cadrul Congresului național desfășurat în format online, fostul parlamentar de Bârlad a fost preferat de majoritatea delegaților din teritoriu, astfel că, la finele evenimentului, acesta a fost ales noul președinte al ALDE. Este pentru prima dată când un politician din județul Vaslui ajunge în fruntea unui partid politic la nivel național.

„Daniel Olteanu a fost ales președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), acesta fiind votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți la Congresul partidului organizat în format online. Președintele Consiliului Național al ALDE a fost ales Cristian Dima, președintele filialei ALDE Galați. În cadrul discursului susținut în fața delegaților, Daniel Olteanu a declarat că ALDE este în fața unui nou început, iar «noul proiect ALDE înseamnă asumarea liberalismului și a valorilor europene». Daniel Olteanu a spus că prioritatea ALDE trebuie să fie aceea de a reprezenta vocea puternică și credibilă a românilor dezamăgiți de actuala majoritate parlamentară”, au anunțat reprezentanții ALDE pe pagina oficială de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Eu ma regasesc in acest ptoiect al ALDE ,deoarece nu ma regasesc a fi reprezentat azi in Parlamentul Romaniei!
    Nu ma consider reprezentat de tradatorii reprezentati de PNL ,USR!!!
    Nu pot avea pretenții de la UDMR care sunt reprezentatii Ungariei!
    Sper din tot sufletul in succesul ALDE in apararea drepturilor si libertăților romanilor de pretutindeni!
    Mult succes si putere de munca va doresc dle Daniel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.